Beste Pizza Chiang Mai

Beste Pizza Chiang Mai?

De beste pizza’s in Chiang Mai moeten de pizza’s van 2Getherbar & Restaurant zijn. Voor de laatste 2 jaar hebben we de verkiezing gewonnen voor Beste Pizza Chiang Mai. De award winning pizza’s worden gecreëerd door onze eigen Italiaanse Pizzaiolo (Italiaanse pizza chef) Marco. Marco had reeds in Perth Australia een beste pizza award gewonnen en hij flikt het kunstje hier weer. 2 jaar op rij. Dat kan geen toeval zijn. En dat is het ook niet. Marco creëert een pizza waarbij de voortreffelijke bodem de basis is voor een overheerlijke pizza. “ It’s al in the crust” zeggen we dan ook vaak. De bodem wordt dagelijks vers bereid. Geen diepvries pizza in ons huis. Je proeft het verschil. De pizza’s worden getopt met een gebalanceerde rode tomaten saus of een witte creamy knoflook saus. Uitstekende Parmezaan en zorgvuldig geselecteerde toppings doen de rest van het werk.

 

Chiang Mai Eats Awards Beste Pizza Chiang Mai

De pizza competitie wordt georganiseerd door de Chiang Mai Eats Facebookpage. Deze groep van enthousiaste eetliefhebbers struinen Chiang Mai af naar eetgelegenheden van allerlei pluimage. Zo stroomt hun groep vol met reviews en tips van allerhande restaurants en bistro’s. De groep heeft in 3 jaar tijd een ledenbestand opgebouwd van meer dan 7.600 leden. Dat zijn mensen die in en rond Chiang Mai wonen. Jaarlijks houden ze verkiezingen in verschillende categorieën. Waaronder dus Best Pizza Chiang Mai maar ook Beste Burger, Beste Indiaans Restaurant en zo nog meer.

Pizza Menu 2Getherbar & Restaurant

Welke pizza’s hebben we op het menu? Dat zijn er maar liefst 24. We hebben een wijde range beginnend met de Margarita. Deze 13” pizza wordt verkocht voor 180 baht. Een Salami pizza gaat je 260 baht kosten en de duurste pizza op ons menu is de Salmone pizza. Het complete menu bevat Margerita, Vegetariana, Funghi, Ham, Tonno, Pollo, Hawaii, Pancetta, Prosciutto Funghi, Salsiccia, Salami, Diavola, Kielbasa, Chorizo, Bianca Deliziosa, Quattro Stagioni, Diavola Bianca, Bianco Bosco, Calzone, Meat Love, Quattro Formaggi, Sea Food, Salmone en de Old Dutch. Naast al deze pizza’s kun je ook je eigen pizza’s samenstellen. Laat ons even weten wat je wilt en wij maken het!

Mocht je partner of anderen in je gezelschap geen zin hebben in een pizza dan tref je het nog steeds. 2Getherbar & Restaurant heeft namelijk een zeer uitgebreid menu met Thais en Western eten. Zelfs staan er Hollandse kroketten, frikandellen, bitterballen en vlammetjes op. Een groot aantal Franse baguettes en nog veel meer. Dus er is voor ieder wat wils.