Selecteer een pagina

2Gether Bar & Restaurant

Service met een glimlach sinds 1993
Menu

Over ons

2Gether Bar & Restaurant is een goed gevestigd horecabedrijf dat met veel plezier de lekkerste gerechten en drankjes verzorgt. Met al meer dan 26 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben! 

In een oude teak houten gebouw voel je jezelf snel relaxed en op je gemak. We hebben binnen plaats voor meer dan 50 personen. Speel een spelletje pool op een van onze 2 pooltafels met leisteen van de hoogste kwaliteit. Bekijk een Premier League wedstrijd of andere sporten op een van onze 4 tv’s, luister naar leuke muziek of maak gewoon gezellig een praatje met elkaar.  Het restaurant heeft een leuke tuin en buiten zitplaatsen met 12 tafels waar ook zo’n 50 mensen kunnen zitten. 

Beste Pizza Chiang Mai

Voor een van de beste pizza’s in Chiang Mai kun je zeker bij ons terecht! De pizza’s van 2Gether Bar & Restaurant zijn in 2015, 2016, 2017 en 2018 verkozen to de beste pizza’s van Chiang Mai in de lokale eetgroep Chiang Mai Eats, die meer dan 10.000 leden kent. Maar je kunt voor veel meer lekkere gerechten bij ons terecht. We serveren natuurlijk heerlijke authentieke Thaise gerechten in ruime porties. Maar ook verschillende baguettes, burgers, wraps en pasta’s staan op het menu. Niet te vergeten een aantal Hollandse snacks en handgesneden friet.

Onze klantenkring is een prachtige mix van Thais, westerse expats en toeristen. Oost ontmoet west en vice versa. De vriendelijke sfeer in de bar zorgt ervoor dat mensen al vele jaren terugkomen.

26 JAAR 2GETHER BAR & RESTAURANT

26 jaar 2Gether Bar & Restaurant, een stukje geschiedenis. Meer dan 27 jaar geleden kwam Mai als jonge vrouw uit Chiang Rai om haar geluk te zoeken in Chiang Mai. Opgeleid als kapster begon ze overdag te werken in een kleine schoonheidssalon. Kort daarna nam ze een baantje in de avonduren en was ze ook de kassier in een van de oudste bars van Chiang Mai. Binnen een jaar besloot Mai dat ze genoeg gezien had en begon ze haar eerste kleine bar. En dat is wat ze jarenlang deed, het hebben van een succesvolle bar in Chiang Mai. 11 jaar geleden ontmoette ze Pascal, die op vakantie was, hij sloot zich aan om een ​​nieuwe bar te beginnen bij Loi Kroh Road soi 1. En 6 jaar geleden zijn we verhuisd naar het prachtige etablissement in  Charoenpratet Lane 6 19/1 Chiang Mai , dus kom en join together.

ITALIAN

THAI

Western

Bezoek Ons!

Doordeweeks

17.00 – 24.00

Weekend

17.00 – 01.00

Contact

Adres

Charoenpratet rd 19/1 Lane 6
Night Bazar Chiang Mai